فصل تابستون و هوای گرمش، تخفیفاتی رو از طریق ایمیلهای اسپم روی اینباکس ما جاری میکنه که هیچ وقت برنامهی تبلیغاتی پشت این ایمیلها رو متوجه نشدم. عباراتی مثل تخفیف تابستانه، جشنوارهی ویژهی تابستان و … باعث شده که عدهای کاسب وقت نشناس به هر دلیل و هر مناسبتی اقدام به ارسال خبرنامهی پیامکی و ایمیلی برای تخفیف محصولاتشون بکنن.
امروز فرصت کوتاهی داشتم برای اینکه کمی در این مورد توضیح بدم. پس تا آخر این مطلب رو بخونید.
به یاد داشته باشید که این نظر یک کاربر هست نه سورس علمی. هرچند پشت همین نظر شخصی حداقل نظر چند نفر پرسیده شده و یک مقدار کوچیکی هم مطالعه پشتش بوده (اندازهی یه بند انگشت) و بر اساس #تجربه_کاربری به رشتهی قلم در اومده.
به مناسبت فوت آقای همسایه تخفیف ویژه!
مهمترین عاملی که همیشه باید توجه داشت برای تخفیف دادن اینه که در خوشیها و اتفاقات خوب تخفیف بدیم! نه در حزن و اندوه. چند وقت پیش یکی از وبمسترها این مطلب رو توی یک گروه تلگرامی نوشته بود: “به مناسبت شهادت امام ….. تخفیف ویژه هاست” که در نوع خودش جالب بود!
به مناسبت ختنهی پسر ۸ سالهم ۸ درصد تخفیف ویژه
انتخاب رویداد مناسب برای تخفیف میتونه به بزرگ بودن خدمات و محصولاتتون کمک کنه. برای مثال تخفیف لباس برای عید نوروز میتونه یک راهکار مناسب برای فروش بیشتر اجناس باشه. چیزی که در بیشتر کسب و کارهای ایرانی برعکس داره اجرا میشه و دقیقا عید نوروز اجناس رو گرونتر میکنن. اینکه شما برای تولد اقوام و بستگان به مشتریانی که اونو نمیشناسن تخفیف میدید جالب نیست. یکی از آدمایی که مدعی تجربهی کاربری بود برای به دنیا اومدن پسرش آموزشهای سایتش رو نیم بها کرده بود که به نظرم موقع مناسبی برای این کار نبود.
چون دختری ۲۰ درصد تخفیف میدم بهت!
به شخصه با این مدل تخفیفات مخالفم ولی خب اخیرا خیلی باب شده. هر جایی هم که ببینم همچین مدل تبلیغاتی برای پرموت محصولات و خدماتش داره بشدت از سمت من تحریم میشه (آی ام ترامپ). مواردی که به جنسیت، قومیت، موقعیت و بطور کلی آیتمهایی که دست کاربر نیست، موارد جالبی برای تخفیف دادن نیستن. یکی هم مثل من وجود داره که نه تنها استقبال نکنه بلکه حس انزجار هم داشته باشه.
اگر اهل کتاب با موسیقی هستی، نیم بها!
برعکس مورد بالا، میتونیم از مواردی استفاده کنیم که حس تشویق رو در کاربر ایجاد کنه. مثل افرادی که کتابخون هستن، دانشجو یا دانش آموز هستن یا حتی افرادی که کارت اهدای عضو دارن
اگه بتونی منو ببری بهت یه کد تخفیف میدم 🙂
همیشه چیزایی که با زحمت و تلاش بدست میاد، با ارزشتر به نظر میان و لذت بیشتری عاید مخاطب خواهد شد. اگر کد تخفیفی که به کاربر ارائه میشه، حاصل حل یک معما، انجام بازی، انجام یک فرآیند یا حتی لایک و کامنت در شبکههای اجتماعی باشه به مراتب اثرگذارتر خواهد بود.
نکتهی مثبت این کار وا داشتن افراد برای تعامل هر چه بیشتر با شماست.شاید طرف اصلا محصول شما رو نخواد! ولی بازم تلاش میکنه کد تخفیف بگیره.
۱۲۰ درصد تخفیف!
اعمال تخفیف باید بر اساس اصولی انتخاب بشه که برای کاربر باورپذیر باشه. تخفیفهای بالای ۵۰ درصد ذهن کاربر رو نسبت به کیفیت و کمیت خدمات و محصولات شبهه ناک میکنه. عموماً محصولات درصد سودی بین ۱۰ الی ۳۰ درصد دارن. بنابراین تخفیف بالای این بازه عجیبه!
قرصهای لاغری لارجر باکس
همیشه اعتقاد داشتم اگر قراره مثلاً لبو بفروشم، مثل لبوییهای سر چهار راه داد نزنم برای جذب مشتری. یه کم خلاقیت چاشنی لبوهام یا پروموشنام کنم و بفروشم. روزانه ۳-۴ ایمیل برای طراحی سایت و قرص لاغری و چاقی و … دارم . چه ایرادی داره یه کم خلاقیت داشته باشید برای نوشتن؟
۳۵۰ نفر اول تخفیف ویژه!
یه راهکاری که برای تخفیف دادن به کار میره اینه که تخفیف رو برای یک دوره میذارن و بعد از اون دوره تا مدتها شاید اون مدل تخفیفی تکرار نشه. (مثلا جشنوارهی تابستانه رو نکنید پاییزانه و زمستانه و بهارانه) یا اینکه تخفیف رو بر اساس تعداد شرکت کنندهها فیکس میکنن که سریع به هزینهی سر به سر برسن. مثل بیلیط هواپیما که هرچه زودتر خریده باشید ارزونتره.
به جان مادرم، به همین قبلهی محمدی، بینی و بین الله، هاشم و عین الله، قاسم و عبدالله ما کارمون قشنگه.
از جمله مشکلاتی که من با این اسپمرها دارم اینه که زیاد توضیح میدن. توضیح زیادی حوصله سر بره و هرچقدر این توضیح به بدیهیجات نزدیک بشه آزاردهنده تر میشه.
و اما …
ما عادت کردیم همیشه تخفیف بگیریم برای مخصولاتمون. چونه بزنیم برای خرید یه جنس کم قیمت. این خصلت یه جورایی تو بافت خیلی از ماها بطور ناخودآگاه وجود داره. برای اغنا کردن این حس خوب عمل کنیم که خوب نتیجه بگیریم 🙂
ممنون از وقتی که گذاشتید برای خوندن این مطلب. خوشحال میشم دیدگاهتون رو در مورد این مطلب بدونم و اگر موافق یا مخالف این مطلب هستید با نوشتن کامنت امضای تایید و رد این حرفها رو داشته باشید.